15 års jakt går mot slutten- og en ny jakt på gang!

De siste årene har mange forretningsideer kommet, gått, mørnet, forsvunnet, kommet igjen, mistet sin kraft, endret seg. Men jeg har alltid hatt lyst til å starte for meg selv- og ønsket om et par nye bunadsko har vært en 15 års jakt- uten å være en forretningsidé fra start. Men plutselig kom den til meg! Mange er fornøyde- og noen ikke så fornøyde. Kultur og kreativitet er alltid i bevegelse- og derfor mener jeg det er rom for nye uttrykk og avtrykk.

Alle som bærer de nydelige draktene, stakkene og bunadene skal  føle seg fine og komfortable. At de skal ha sko de har lyst til å ta på, som kan leve lenge og som kan brukes oftere enn en gang i året.

Så da måtte jeg gå noen nye veier- og den veien tar en ny retning nå!

 

 


Legg igjen en kommentar

Legg merke til at kommentarer må godtas før de publiseres