VÅR HISTORIE

Du kjenner deg kanskje igjen; det er 17.mai og du tar på bunaden og børster støv av bunadskoene - trauste, lite komfortable og like som alle andre. Hvorfor er det så mange unike drakter og føtter og så lite skoutvalg?

Var det ikke mulig å skape noe mer feminint og komfortabelt- noe litt annerledes som kunne brukes oftere?

Ideen bak LIV & LORE er en alternativ bunadsko med muligheten for å skape et personlig uttrykk som kan brukes til ulike antrekk. De skal ha et tidløst design, med høye krav til varighet og kvalitet, både i materialvalg og produksjon.

Etter mange års jakt etter nye bunadsko som var like fine og unike som bunaden, og med et stort ønske om å skape noe, ble det bestemt: alle skulle få muligheten til å ta på seg noe unikt, feminint og komfortabelt på høytidsdagene: En fornyet bunadsko!

Med ønske om fornyelse, personlige uttrykk og kreativitet,

Liv Karin Larsen

Grunnlegger og daglig leder

 

OM MERKENAVN OG SYMBOL

LIV er evig fornyende og tilpasser seg over tid. LORE betyr den tradisjonelle og kollektive kunnskapen om et emne. Lore er noe som er lært og lært bort.

Derfor heter vi LIV & LORE.

Sirkelen og rosetten er kjente symboler fra gammelt av. Sirkelen symboliserer evig bevegelse, beskyttelse og fornyelse. Rosetten skal bringe rikdom, hell og ha en beskyttende kraft.