PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæringen handler om hvordan LIV & LORE (Lila Creation AS) samler inn og behandler informasjon om besøkende på nettsiden vår. Den forklarer også hvordan dine personlige data blir brukt, delt og beskyttet. 

LIV & LORE (Lila Creation AS) selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i personopplysninger dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler. Vi bestemmer hvordan behandlingen av opplysningene skal gjennomføres. LIV & LORE er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.

Vi bruker informasjonskapsler / cookies for å forbedre brukeropplevelsen på våre nettsider.  Dette er små tekstfiler som nettstedet lagrer midlertidig på brukerens enhet. Disse hjelper til å huske for eksempel hva du har lagt i handlekurven eller hjelper oss å analysere hvordan du bruker nettsiden vår, slik at vi kan forbedre oss. 

Når du bruker våre nettsteder kan vi samle inn informasjon om deg som kan linkes til deg som person. Vi bruker følgende tjenester: 

Shopify

Vi bruker Shopify som netthandelsløsning, som samler inn og behandler data iht Shopify´s cookie policy. Formålet er å ivareta og administrere kundeforhold, herunder informere om produkter, gjennomføre levering av ordre iht avtale og andre relevante hendelser. Vi bruker også opplysningene til å gi deg en bedre brukeropplevelse. 

Personopplysningene vi lagrer inkluderer:
- Navn, epost, telefonnummer, leverings- og fakturaadresse ved kjøp
- Innloggings- og kontoinformasjon, inkludert brukernavn og passord
- Personlige detaljer inkludert hjemby og kjøpshistorikk.
- Betalings- eller kredittkortinformasjon
- Preferanser om markedsføring og informasjonskapsler

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å samle inn og analysere data i Google Analytics. Google Analytics bruker cookies som registrerer brukernes IP-adresse og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. For eksempel hvor mange som besøker sidene våre, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 26 måneder etter ditt siste besøk på sidene våre.

Informasjonen som samles inn av Googles tjenester, lagres på Google sine servere. Informasjon er underlagt Googles retningslinjer for personvern.  

Facebook

Vi vil bruke facebook sine tjenester for å forbedre brukeropplevelsen og være mer målrettet i vår markedsføring. Det blir samlet inn informasjon om IP-adresse, hvilken nettleser du bruker, hvilken side du var på før vår og opplysninger om hvem du er. Les mer om informasjonskapsler og personvern ved bruk av  facebook sine tjenester her.

Kundeservice

Informasjon om din kommunikasjon med oss gjennom kundeservice, som for eksempel forespørsler eller tilbakemeldinger fra deg via epost eller SMS, inkludert kontaktinformasjon og annen informasjon du  bruker når du tar kontakt. 

Betalingsløsninger

Informasjon vi mottar gjennom betalinger du gjør via våre nettsider, slik som betalingskort, beløp, dato og tidspunkt for transaksjon. Les mer om personvern og informasjonskapsler hos Paypal her og og Stripe her.

Generelt kan vi bruke informasjonen du gir oss på nettsiden og adferden som skjer på nettsidene våre til å personalisere kommunikasjonen om produkter og tjenester som kan være av interesse for deg.

Samtykke

Når du registrer deg for mottak av nyhetsbrev, vil vi sende deg markedsførings-kommunikasjon og nyheter vedrørende LIV & LORE sine produkter, tjenester, arrangementer og andre tilbud. Du kan melde deg av/administrere dine samtykker til enhver tid etter er at du har samtykket ved å anmelde deg fra nyhetsbrev. Når du registrerer at du vil motta kundeinformasjon fra oss samtykker du at LIV & LORE kan benytte enhver kommunikasjonsform overfor deg herunder post, epost, SMS eller andre sosiale eller digitale kanaler for å informere om eller markedsføre våre produkter. Samtykket er frivillig, og er gyldig inntil du gir oss beskjed om at du ikke vil motta slik informasjon lengre. 

LIV & LORE er underlagt taushetsplikt om personopplysninger utenom samarbeidspartnere som vi må dele med for å kunne drive selskapet, med mindre utleveringen er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving, forsikringskrav og/eller regnskapsbehandling. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og kan kreve å få disse rettet, jf. personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28. 

Liv & Liore benytter personprofiler. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som ligger til grunn for profilen og hvor opplysningene er hentet fra jf. personopplysningsloven § 21.

Daglig leder i Lila Creation AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. For mer informasjon om behandling av personopplysninger kontakt kundeservice som vil hjelpe deg.